Sjinkie Foundation

Help mee

Ons helpen kan op verschillende manieren

Doneren

Met elke donatie, hoe klein of groot dan ook, kunnen wij meer mensen met brandwonden ondersteunen. Je kunt via deze link eenvoudig een donatie doen.

Start je eigen actie

Om mensen te ondersteunen en dromen te faciliteren hebben we uiteraard geld nodig. Wij zouden het geweldig vinden als jij ons hierbij wilt helpen. Geld inzamelen kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Denk aan  bijvoorbeeld een sponsorloop op school, een flessenactie, samen met teamgenoten een schaatsmarathon, opbrengst van een sportevenement etc. Wij zijn erg benieuwd naar jouw idee!

Wil jij ons ook helpen met jouw idee? Start dan je eigen actie! Als je het idee hebt, kunnen wij je helpen met bijvoorbeeld de uitwerking en misschien kunnen wij jou nog ergens mee helpen. Je kunt altijd persoonlijk contact met ons opnemen via info@sjinkiefoundation.nl.

Voor bedrijven

Wil je je bedrijf verbinden aan de Sjinkie Foundation? Samen acties opzetten of op een andere wijze bijdragen aan het werk van de Foundation? Sponsoring in welke zin dan ook? We horen graag van je!

Vrijwilliger worden?

Als de Sjinkie Foundation zijn wij aanwezig bij verschillende evenementen en organiseren wij ook activiteiten. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. Wil jij ons helpen bij deze evenementen als vrijwilliger, mail dan naar info@sjinkiefoundation.nl en wie weet kom jij in ons vrijwilligersbestand.